Over ons

Wat is AlleZbezorgd?

Zit je thuis of op kantoor in Tilburg en heb je even geen tijd om je bestelling op te halen? Maar wil je wil snel over je eten kunnen beschikken? Schakel dan de razendsnelle bezorging van AlleZbezorgd in. Binnen het uur heb jij een overheerlijke maaltijd voor je staan. Afkomstig van de beste restaurants en winkels in Tilburg zorgt AlleZbezorgd ervoor dat jij kunt genieten van jouw maaltijd zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen. Eten online bestellen en laten bezorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Snelle en klantvriendelijke bezorgers

AlleZbezorgd haalt en bezorgt jouw bestellingen van vele toprestaurants en winkels in Tilburg. Je kunt dan ook altijd genieten van de kwaliteit waar jij om gevraagd hebt. Door gebruik te maken van een fantastisch team van bezorgers hoef je nooit lang te wachten op jouw maaltijd. De bezorgers zijn niet alleen snel, maar ook nog eens zeer klantvriendelijk en halen en bezorgen jouw bestellingen met passie en plezier. Je kunt dan ook altijd rekenen op de ‘personal bezorger’, die altijd aandacht heeft voor jouw wensen en behoeften. Binnen het uur staan de bezorgers in Tilburg bij je op de stoep of op kantoor. Kwaliteit en service staan dan ook voorop bij AlleZbezorgd!

Simpel en snel online bestellen

Het online bestellen van je maaltijd bij AlleZbezorgd is snel en eenvoudig geregeld. Aan de hand van de volgende stappen kun je simpel je maaltijd bestellen:
– Invoeren postcode op de homepagina
– Aangeven waar je wilt bestellen
– NAW-gegevens invoeren
– Afrekenen

Snelle levering

Eenmaal de gegevens ingevoerd, dan gaan de AlleZbezorgd bezorgers direct voor je aan de slag. Je bestelde maaltijd wordt zo snel mogelijk opgehaald en bij je afgeleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je maaltijd. Ideaal voor als je bijvoorbeeld op kantoor zit en je nog wat langer door moet werken. Ook wanneer je geen zin hebt om lang in de keuken te staan is dit de perfecte oplossing, waarbij je alleen maar je bestelling hoeft te plaatsen.

Bestel je maaltijden via AlleZbezorgd

AlleZbezorgd maakt van elk restaurant of winkel een bezorgzaak. Door ophalen en bezorgen van de beste restaurants, winkels en fastfoodketens in Tilburg is het aanbod aan maaltijden waaruit je kunt kiezen zeer divers.
Een vette hap, een gezonde maaltijd, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij AlleZbezorgd.
Plaats vandaag nog je bestelling en geniet van je maaltijd dankzij de snelle bezorgservice van AlleZbezorgd!